Yritys

Olemme kolmannessa sukupolvessa toimiva rakennusalanyritys, jonka toimintaa ohjaa halu valmistaa sukupolvilta toisille kestäviä rakennuksia. Toiminnassamme yhdistämme nykyteknologiaa perinteiseen rakentamiseen.

Toimialamme on rakentamisen pää- ja projektinjohtourakointitehtävät uudis- sekä korjausrakentamisen kohteissa. Yrityksemme toimii pääasiallisesti Etelä-Karjalan sekä Etelä-Savon maakunnissa ja teemme töitä niin julkisen sektorin, kiinteistöinvestoijien, rakennuttajatoimistojen kuin yksityisten rakennuttajien kanssa. Vuosien varrella olemme päässeet toteuttamaan hyvin monipuolisia rakennuskohteita, joiden myötä tietotaitomme on kasvanut.  Rakennuskohteet toteutamme asiakaslähtöisesti, pitäen kiinni laadusta ja aikataulusta.

Osaava henkilöstömme muodostaa vahvan ja tiiviin työyhteisön, joka luo toiminnallemme vahvan perustan. Urakkakokonaisuudet pysyvät hallinnassa myös luotettavan kumppaniverkostomme avulla, jolloin pystymme toteuttamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Uusiin haasteisiin tarttumalla suuntaamme kohti tulevia vuosikymmeniä!

Tarjoamme asiakkaillemme alueen parhaat alihankintasuhteet ja aikataulutakuun.

 

Tutustu esitteeseemme