Yritys

Jouni Siitonen perusti vuonna 1991 yirtyksen nimeltä Karjalan Tasoite ja Maalaus Ky, jonka päätoimialana oli maalausurakointi. Neljännesvuosisataan on mahtunut paljon – rakennusala on muuttunut ja osaamisemme ja kokemuksemme on kertynyt. Vuosien saatossa yrityksen päätoimiala on kehitynyt rakennusliike- ja pääurakointitoimintaan ja minikin vaihtunut Karjalan Rakennus ja Maalaus Oy:ksi. Toiminnassamme olemme yhdistäneet nykyteknologiaa perinteiseen rakentamiseen.

Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa toimivan yrityksemme liikevaihto on vuosittain n. 5 miljoonaa euroa  ja henkilöstöä keskimäärin 15 – 20 henkilöä. Toimialamme on rakentamisen pää- ja projektinjohtourakointitehtävät uudis- sekä korjausrakentamisen kohteissa. Toteutamme asiakaslähtöisesti niin julkissektorin, kiinteistöinvestoijen, rakennuttajatoimistojen kuin yksityistenkin rakennuskohteita.

Sopivan kokoinen rakennusliike tarkoittaa sitä, että henkilöstömme muodostaa vahvan ja tiiviin työyhteisön, joka pelaa hyvin yhteen kuin urheilujoukkue. Urakkakokonaisuudet pysyvät hallinnassa myös luotettavan ja toimintatavoiltaan tutun kumppaniverkostomme avulla, jolloin pystymme toteuttamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Uusiin haasteisiin tarttumalla suuntaamme kohti tulevia vuosikymmeniä!

 

Laatu

Olemme saaneet runsaasti kiitosta laadukkaasta työnjäljestä sekä aikataulussa ja budjetissa pysymisestä. Meille sovitun pitäminen on itsestään selvää. Kohteissamme käytämme laatumittausjärjestelmää joka nostaa laatupoikkeamat ajoissa esiin. Työmaillamme turvallisuussuunnittelu ja -valvonta kuuluu toimintatapaamme. Yrityksemme vastaa ISO 9001 standardin vaatimuksiin.

Tietomalli

3D-mallien myötä rakennesuunnitelmien havainnollisuus paranee ja suunnittelun eri osa-alueiden yhteensovittaminen helpottuu. Kaikilla hankkeen osapuolilla on käytössään sama, ajantasainen tieto. Vaiheittain kertyvää tietoa voidaan hyödyntää ja täydentää koko urakan elinkaaren ajan ja myös peruskorjauksien yhteydessä. Työmaan aikataulutuksessa ja logistisessa suunnittelussa käytämme hyödyksi tietomallia.

Työkohteet

Karjalan Rakennus ja Maalaus Oy:n toiminta-alue kattaa Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon. Toimimme pääurakointi- ja projektijohtotehtävissä uudiskohteissa sekä korjausrakentamisen kohteissa. Tarjoamme ja toteutamme aina yksilöllisiä sekä kustannustehokkaita ratkaisuja, oli kyse sitten julkisen sektorin, kiinteistöinvestoijien, rakennuttajatoimiston tai yksityisen rakennuttajan kohteesta. Osaava kädenjälkemme näkyy myös erikoisrakentamista vaativissa kohteissa, kuten arkkitehtuuriltaan, rakennusmateriaaleiltaan tai käyttötarkoitukseltaan haastavien tilauksien toteutuksessa.

Tarjoamme asiakkaillemme alueen parhaat alihankintasuhteet ja aikataulutakuun.

 

 

Tutustu esitteeseemme