KVR-urakointi tarkoittaa kokonaisvastuurakentamista, jossa pääurakoitsija vastaa koko rakennushankkeesta, myös aliurakoitsijoiden osuudesta. Urakoitsija kantaa kokonaisvastuun niin suunnittelun kuin toteutuksen osalta. Tavanomaisessa rakennusurakassa sopijapuolina ovat rakennuttaja, suunnittelija ja urakoitsija. Näissä hankkeissa rakennuttaja tekee erilliset sopimukset suunnittelijan ja urakoitsijan kanssa. Vastaavasti KVR-urakassa urakoitsija vastaa myös rakennussuunnittelusta, jolloin rakennuttajalla on sopimus koko työstä vain yhden urakoitsijan kanssa. KVR-urakoitsija vastaa suunnittelu- ja aliurakkasopimuksista.

KVR-urakka tunnetaan myös nimillä Suunnittele- ja rakenna -urakka (eli SR-urakka), Desing & Build -urakka, Suunnittele ja toteuta -urakka (eli ST-urakka), ja avaimet käteen -urakka.

Vahvuudet

Hinta

Loremp ipsum. Loremp ipsum. Loremp ipsum.

Laatu

Loremp ipsum. Loremp ipsum. Loremp ipsum.

Toimitusvarmuus

Loremp ipsum. Loremp ipsum. Loremp ipsum. Loremp ipsum.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Petri Siitonen
puh. 040 707 3805

Tutustu referenssikohteisiimme

Art & Design Villas
Rantalinna
Saimaa Villas

Art & design villas

Hyvää oloa saimaalla

Anttolanhovi on Hengitysliitto HELI:n omistama hyvinvoinnin lomakylä Saimaan rannalla. Vuonna 2006 Anttolanhovi järjesti yhdessä Oulun yliopiston arkkitehtuurin osaston kanssa suunnittelukilpailun nuorille arkkitehtiopiskelijoille, joiden suunnitelmien perusteella Saimaan rantaan, aivan Anttolanhovin viereen rakennettiin seitsemän omarantaista luksushuvilaa ja kuusi samantasoista rinnehuvilaa. Huvilat valmistuivat kesän 2008 aikana.

Rantalinna

Hyvää oloa saimaalla

Huviloiden rakennuttajan HELI ry vaati huviloiden rakenteelta ja rakennusmateriaaleilta ekologisuutta. Huvilat on suunniteltu ja valmistettu luonnonmukaisuutta ajatellen. Ne ovat Honkatalojen ekopuutaloja. Myös pintamateriaalit on valittu samaa luonnonmukaisuutta noudattaen: mm. lattiat ovat luonnon kiveä, seinämateriaali suomalaista koivua ja pihalaatat suomalaista kiveä. Tekstiileiksi on valittu pellavaa, puuvillaa ja villaa. Näissä Art & Design Villoissa yhdistyvät suomalainen huipputaide, muotoilu ja nuori raikas arkkitehtuuri. Kuvataide on olennainen osa huviloiden sisustusta. Myös kalusteet ja tekstiilit ovat suomalaista muotoilua ja käsityötä.

Saimaa Villas

Hyvää oloa saimaalla

Tutustu lisää hyvän olon huviloihin!

www.artdesignvillas.fi

www.anttolanhovi.fi